Menu Sluiten

3d Plan Nieuw Kantoor


3d plan nieuw kantoor

Kantoorinrichting

3D Plan nieuw kantoor:

Van 3D tekening tot de volledige realisatie

Een volledige inrichting of verbouwing, met oog voor ergonomie, innovatie en stijl. Van 3D en VR tot de volledige realisatie. Wij nemen de volledige coördinatie op ons! Toon De Somer beschikt ook over een grote showroom met een ruim aanbod aan kantoormeubilair en Belgische designmeubelen ontworpen door Axel Enthoven en Maxime Szyf.

KANTOOR EN RENOVATIE OPLOSSINGEN

De kantoorwereld is constant in beweging. Door het veelvuldig gebruik van Open Space werkplekken is er veel nood aan akoestische oplossingen.

Wij hebben een akoestische specialist in huis die via een berekening (studie) de juiste absorptietechnieken in uw kantoor brengt. Dit bevordert het welzijn van de werknemers en bevordert uiteraard de prestaties.

Op eenvoudige vraag kunnen wij u referenties geven van kantoren waar wij akoestische oplossingen hebben voorzien. Deze oplossingen zijn te verwezenlijken naar ieders budget.

KANTOORMEUBELEN

Info over 3d plan nieuw kantoor

Gegevens over 3d plan nieuw kantoor

Toon De Somer biedt een ruime waaier van de allerbeste kantoormeubelen aan. Prijs, stijl, duurzaamheid en ergonomie zijn vier elementen waar we mee kunnen spelen in het voorstellen in het ideale meubilair voor uw kantoor: bureautafels, bureaustoelen, archiefkasten, vergadertafels, balies .

Eigen kwaliteitsimport van kantoormeubelen aan de scherpste prijzen

    Ontdek ons compleet gamma scherp geprijsde én kwaliteitsvolle kantoormeubelen.

    Wij leveren, plaatsen én monteren uw kantoormeubilair.

Zonder meerprijs.

    Voor elk meubel garanderen wij een mogelijkheid tot naleveren van minstens tien jaar.

Opruiming magazijn

Nu en dan organiseren we een stockverkoop van kantoormeubelen met waanzinnige kortingen. Geïnteresseerd? Bezorg ons uw gegevens en we houden u op de hoogte wanneer we de volgende stockverkoop organiseren.

3D Plan nieuw kantoor zeker waard om te overwegen!

Meer info over 3d plan nieuw kantoor nu op www.desomer.be.

Tags

3d Plan Nieuw Kantoor |