Menu Sluiten

Inrichting Kantoren


Inrichting kantoren

We brengen een belangrijk deel van ons leven door op onze werkplek. De inrichting van grote of kleine kantoorruimtes en open of gesloten werkplekken verdient dan ook de nodige aandacht. Wie zich thuis voelt op kantoor, voelt zich immers beter in zijn vel en werkt efficiënter.

Het is erg belangrijk om uw kantoor te voorzien van een juiste inrichting.

Interieur heeft namelijk een grote invloed op uw medewerkers en de mensen die u op kantoor ontvangt. Men gelooft dat een kantoorinrichting meer is dan alleen het kantoormeubilair. Het gaat om de totale beleving. Hierdoor voelen mensen zich er prettig en kunnen effectiever werken.

Bij de opstelling van de tafels gelden een aantal ergonomische richtlijnen om een storende lichtinval, gebrek aan privacy en oogklachten te vermijden. Met deze opstelling loodrecht op het venster en voldoende dieptezicht in de ruimte, is de privacy redelijk. De collega’s centraal in de ruimte hebben ogen in de rug, maar de afstand is groot.

Info over inrichting kantoren

Mededeling over Inrichting kantoren

Wat verlichting betreft zou men met een gekende opstelling van de tafels elke beeldschermwerker een armatuur kunnen voorzien.

Om in te spelen op wijzigingen in de toekomst, wordt beter geopteerd voor een gelijkmatige verlichting van de gehele werkruimte. Dat laat flexibiliteit toe, wat eigen is aan een landschapskantoor. De vierkante armaturen, verspreid in de ruimte, lenen zich hier goed voor. Door spiegeloptiek valt er veel indirect licht op de werkplek, wat schaduwen en contrasten vermijdt.

Meer info over inrichting kantoren nu op www.desomer.be.

Tags

Afwerking Kantoren | Binnenhuisarchitect | Coördinatie Kantoorinrichting | Inrichting Kantoren | Renovatie Kantoor | Renoveren Kantoor |