Menu Sluiten

Kantines Inrichting


Kantines inrichting

Kantines Inrichting.

In veel organisaties wordt geluncht achter het bureau. Terwijl het juist belangrijk is om je werkplek tijdens de pauze te verwisselen voor een andere omgeving, zodat je je werkzaamheden even los laat en er na de pauze weer met een frisse blik tegenaan kunt. Om ervoor te zorgen dat de kantine daadwerkelijk gebruikt wordt, moet het een aantrekkelijke ruimte zijn. Met wat aandacht voor de inrichting van je kantine is dit zeker te realiseren!

Naast kantinemeubilair bepalen kleuren van wanden en/of wanddecoraties mee de sfeer voor de inrichting van de kantine.

Daarom is het interieurontwerp en begeleiding bij het inrichten van kantine en horecazaken met kantinemeubelen een belangrijk onderdeel. Een interieurarchitect werkt een 3D-plan uit naar uw wensen. Bij aanwezigheid van een grotere ruimte is er ook de mogelijkheid tot transformatie van de kantine tot vergaderzaal, seminarieruimte, opleidingslokaal of een ruimte voor personeelsfeestjes.

Info over kantines inrichting

Gegevens over Kantines inrichting

De meubelen worden afgestemd op de ruimte, de hoeveelheid gebruikers en het gebruik ervan. Voor een bedrijfskantine is alles mogelijk, een luxe kantine inrichting voor uw medewerkers of een praktische kantine voor een snelle lunch.

De diversiteit in meubelen en stoelen zorgt ervoor dat men voor elke aanvraag een geschikte oplossing kunnen bieden.

Niet alleen kun je de kantine inrichten voor het eetmoment, maar ook speelt de bedrijfskantine een grote rol bij ontspanning. Een bedrijfskantine professioneel inrichten door een professionele interieur architect zorgt voor een positieve ingesteldheid op de kantoorvloer en zal de prestaties van je medewerkers verhogen.

Meer info over kantines inrichting nu op www.desomer.be.

Tags

Afwerking Kantine | Afwerking Refter | Bedrijfskantine Inrichten Antwerpen | Bedrijfsrefter Inrichten Antwerpen | Complete Inrichting Kantine | Complete Inrichting Refter | Kantine Meubilair |