Menu Sluiten

Onderhoudsvriendelijk Meubilair


Onderhoudsvriendelijk meubilair

Onderhoudsvriendelijk meubilair, verlies het zeker niet uit het oog.

Bij het aankopen van functioneel kantoormeubilair en kantinemeubilair, al of niet voor een bedrijfskantine of refter, kan u best niet alleen rekening houden met een moderne inrichting maar eveneens rekening houden met de mate waarin het meubilair onderhoudsvriendelijk is. Ook dit is zeker een niet te onderschatten aspect bij de investering in een goede kantoorinrichting.

De modulaire opbouw biedt u de mogelijkheid om kleine tafels samen te voegen tot een grote. Hierdoor krijgt u ook de mogelijkheid tot vergaderen of andere meetings. Ook zijn de stoelen stapelbaar en dus eenvoudig weg te zetten of op te bergen.

De kantoorwereld is constant in beweging. Door het veelvuldig gebruik van Open Space werkplekken is er veel nood aan akoestische oplossingen. Wij hebben een akoestische specialist in huis die via een berekening (studie) de juiste absorptietechnieken in uw kantoor brengt. Dit bevordert het welzijn van de werknemers en bevordert uiteraard de prestaties.

Info over onderhoudsvriendelijk meubilair

Het laatste nieuws over Onderhoudsvriendelijk meubilair

Kantoormeubelen en kantoorinrichting.

Toon De Somer, een onderneming met een grote ervaring in het inrichten van divers kantoormeubilair, biedt een ruime waaier van de allerbeste kantoormeubelen aan.

Prijs, stijl, duurzaamheid en ergonomie zijn vier elementen waar ze mee spelen in het voorstellen van het in het ideale meubilair voor uw kantoor: bureautafels, bureaustoelen, archiefkasten, vergadertafels, balies .

Deze firma heeft eens compleet gamma scherp geprijsde én kwaliteitsvolle kantoormeubelen. Zonder meerprijs leveren, plaatsen en monteren zij alle kantoormeubilair en kantoormeubelen.

Nu en dan organiseren ze een stockverkoop van kantoormeubelen met waanzinnige kortingen, zonder uiteraard de kwaliteit niet uit het oog te verliezen.

Meer info over onderhoudsvriendelijk meubilair nu op www.desomer.be.

Tags

Onderhoudsvriendelijk Meubilair |