Menu Sluiten

Scheidingswanden Kantoor


Scheidingswanden kantoor

Algemene informatie over scheidingswanden kantoor.

Nieuwe ruimtes kunnen ontstaan en optimaal gebruikt worden door een scheidingswand te voorzien. Bovendien kunnen scheidingswanden voorzien worden van extra mogelijkheden en kunnen ze uit verschillende materialen bestaan die een invloed hebben op de kwaliteit en bruikbaarheid en uitstraling van de nieuwe ruimte. Voor scheidingswanden te maken zijn systeemwanden een prima oplossing.

Scheidingswanden zijn essentieel voor de werking van elke werkplek. Een scheidingswand is een grotendeels afgesloten kantoorruimte, gewoonlijk van andere werkruimten gescheiden door wanden die doorgaans ten minste 1,5 m hoog zijn.

De belangrijkste functie is om beheerders en kantoormedewerkers te isoleren van de geluiden en het zicht van een actieve open werkruimte, zodat ze zich kunnen concentreren met minder afleiding. Scheidingswanden bieden echter ook een fysieke weergave van de organisatorische principes die bedrijven moeten hooghouden. Ondanks het feit dat de wanden gemaakt kunnen zijn van zwaar staal of hout, kunnen de scheidingswanden ontworpen en gebouwd worden om aan de specifieke behoeften van het bedrijf te voldoen.

De meeste scheidingswanden kantoor zijn ontworpen om enige privacy of stille zones voor werknemers te bieden, hoewel sommige scheidingswanden deuren kunnen hebben. Sommige kantoorwanden zijn ontworpen met scheidingswanden die in bepaalde gebieden op slot gaan of voorzien zijn van veiligheidsstangen.

Scheidingswanden met schuiframen of -deuren worden vaak “vloer-tot-plafond scheidingswanden” genoemd. Sommige scheidingswanden zijn volledig van glas gemaakt om natuurlijk licht en lucht te laten circuleren en toch een zekere mate van privacy te bieden.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een metal stud wand hoeft een systeemwand na plaatsing niet verder te worden afgewerkt. De systeemwand bestaat namelijk uit kant en klare panelen die met profielen worden gekoppeld. Door de vele variatiemogelijkheden is er altijd wel een oplossing te vinden voor elke gewenste indeling.

De panelen zijn aan de buitenkant afgewerkt met een vinyl behang, kunststof of fineer.

De panelen zelf kunnen bestaan uit gips, mdf of spaanplaat op een framewerk waartussen een isolatielaag kan worden opgenomen. Een systeemwand is maximaal 100 mm dik. Info over scheidingswanden kantoor

Inlichtingen over Scheidingswanden kantoor

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een metal stud wand hoeft een systeemwand na plaatsing niet verder te worden afgewerkt. De systeemwand bestaat namelijk uit kant en klare panelen die met profielen worden gekoppeld.

Door de vele variatiemogelijkheden is er altijd wel een oplossing te vinden voor elke gewenste indeling. De panelen zijn aan de buitenkant afgewerkt met een vinyl behang, kunststof of fineer.

De panelen zelf kunnen bestaan uit gips, mdf of spaanplaat op een framewerk waartussen een isolatielaag kan worden opgenomen. Een systeemwand is maximaal 100 mm dik.

Een volledige inrichting of verbouwing, met oog voor ergonomie, innovatie en stijl. Van 3D en VR tot de volledige realisatie.

Toon De Somer neemt de volledige coördinatie op zich! Toon De Somer beschikt ook over een grote showroom met een ruim aanbod aan kantoormeubilair en Belgische designmeubelen ontworpen door Axel Enthoven en Maxime Szyf.

Specialist in kantoor en renovatie oplossingen!

Meer info over scheidingswanden kantoor nu op www.desomer.be.

Tags

Box In The Box | Geluidswerende Wanden | Glazen Scheidingswanden | Scheidingswanden Kantoor | Scheidingswanden Plaatsen | Scheidingswanden |